Het bureautje is niet meer….

BureautjeStond hij eerst nog in mijn tuinkantoor (nou meer ergens tussen een paar mooie bomen en struiken op een stukje gras); hij is weg. Naar het grof vuil. Het bureautje heeft de nattigheid van de zomervakantie niet overleefd. Het hele blad was kromgetrokken en los gegaan. Jammer, maar helaas.

Maar….gelukkig heb ik gewoon een kamer, waarin ik kan werken voor de leuke klanten en projecten die ik heb. Na mijn vakantie heb ik in augustus alweer mooie dingen kunnen doen. Procesbeschrijvingen maken en op locatie of op afstand ondernemers kunnen ondersteunen.

Hoewel een werkkamer natuurlijk heel erg fijn is, werk ik ook graag tussen de mensen. Als ik dan op zoek ben naar een leuke flexplek, dan gebruik ik de app Lokie. Lokie heeft een website, maar handiger is de app die je kunt gebruiken. Het doel van Lokie is om in kaart te brengen waar in Nederland de inspirerende flexplekken zijn, met goede internetverbinding en (niet onbelangrijk) goede koffie. Wat ik dan belangrijk vind: er staan reviews van de flexplekken in. Zo weet ik ongeveer wat ik kan verwachten, als ik naar een voor mij onbekende flexplek ga. Handig!

Meer weten? Check www.lokie.nl.

Heb jij behoefte aan ondersteuning?  Ik kan je helpen met het uit handen nemen van werk of het optimaliseren van jouw processen. Neem contact met mij op. Met Lokie zoeken we dan een inspirerende flexplek op voor een goede kop koffie.