Woordwolk Shift2Control

Onze samenwerking

Onze samenwerking kunnen we op verschillende manier invullen en is afhankelijk van wat jouw wensen zijn. Zo kan ik je ondersteunen op afstand. Met behulp van online tools zoals Dropbox, OneDrive of GoogleDrive en uiteraard e-mail kunnen we heel goed samenwerken.

Heb je ondersteuning op locatie nodig? Dan ben ik beschikbaar op bepaalde dagen en binnen een acceptabele reisafstand van Pijnacker.

Naast de locatie, werken we natuurlijk op basis van een contract. Dat kan zijn een éénmalige opdracht, een opdracht op projectbasis of structurele ondersteuning voor een aantal uren per week / maand.

Deze details bespreken we in een eerste gesprek.

Wat kost dat?

Het tarief voor mijn inhuur is afhankelijk van het type werkzaamheden, de duur van de opdracht en het aantal uren. Als Organisation Partner hanteer ik een tarief van tussen de 50 en 70 euro per uur.

Voor het automatiseren van organisatieschema’s hanteer ik tarieven van tussen de 70 en 100 euro per uur.

Zodra ik jouw behoefte aan ondersteuning helder heb, kan ik je een offerte sturen.

Wat levert het op?

  • Geld: ik ga ervan uit dat jouw uurtarief hoger is, dan mijn uurtarief. De uren die jij bespaart door het slim toepassen van techniek of het uitbesteden van werkzaamheden, kun je direct inzetten als declarabele uren bij jouw klant.
  • Rust, ruimte en focus: door het uitbesteden aan werkzaamheden aan mij, krijg jij weer rust en ruimte in het hoofd. Je creativiteit  kan weer gaan stromen en je krijgt de focus weer terug, naar wat jij écht belangrijk vindt: jouw core business.
Employee List