Wat ik VOOR JOU kan betekenen

Wil je meer uren in de dag? Dan kan door het inhuren van een Virtual Assistant.

Hulp nodig bij het afhandelen van al je actiepunten? Of moet je die ene presentatie nog maken? Ik kan de handjes leveren, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet: jouw core business.

Al vanaf 2 uur kun je ondersteuning aanvragen. Of het nu een eenmalige klus is of support op regelmatige basis.

Shift2Web

Een goede website voor je onderneming is belangrijk. Ik kan jouw website bouwen en vervolgens beheren. Als getraind WebAssistant kan ik jou werk uit handen nemen.

Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen op dit vlak? Kijk dan bij Werkzaamheden.

Shift2Structuur

Ooit ben je je begonnen met een aantal programma’s die je helpen bij het runnen van jouw bedrijf. Maar je beseft: dat kan vast handiger.

Of je hebt een overvolle mailbox en komt er maar niet vanaf. Allerlei actiepunten staan in je inbox, je hebt een aantal actielijsten op papier en misschien wel een app in gebruik. Maar, grip op je inbox en actiepunten? Die is er niet.

Neem contact met mij op en ik help je om structureel je mailbox leeg te houden, je actiepunten bij te houden en de techniek voor je te laten werken.

Shift2Social

Wil je social media gebruiken om jouw bedrijf te promoten?

Ik kan je helpen met het inrichten van je social media. En vervolgens het maken, inplannen en onderhouden van je social media berichten.

Of je blogs en nieuwsbrieven opmaken en ze op jouw website en social media accounts plaatsen. Handig, want dan krijg jij meer uren vrij om in contact te zijn met jouw klanten!

Waarom Virtual Assistent?

  • Geen personeelskosten
  • Flexibel in te huren
  • Rust, ruimte en focus
  • Levert geld op!
Shift 2Org.charts

Liggen jouw organogrammen te verstoffen in de kast? Update je ze eigenlijk alleen omdat het moet? Zijn ze nooit actueel en bevatten ze niet de informatie die je zou willen?

Wist je dat er systemen zijn om organogrammen binnen een paar minuten te maken op basis van jouw personeelsgegevens? Zo heb je Orginio die zelfs gratis is tot 50 medewerkers, die je eenvoudig en snel in gebruik kunt nemen. Ingentis Org.Manager kan al vanaf 150 medewerkers prachtige organisatieschema’s maken o.b.v. jouw personeelsgegevens. Meer weten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende demo!